Exponáty v pohybu

04.04.2018 00:00

 Všechny exponáty jsou schopné běžného provozu. Proto je během sezóny můžete vidět na různých značkových, veteránských a příležitostných akcích či výstavách.  Podrobnosti o termínu, místě konání a programu najdete v odkazech dalších webů na úvodní stránce dole, např. VCC Plzeň, Evropského IFA klubu - A.I.C.E., Trabime.cz  či Kudy z nudy.

Z pravidelných akcí doporučuje každoročně zejména 1.5. "Den dobré nálady" v Kryrech s retro průvodem historických vozidel,  dále poslední sobotu v květnu "Jizdu HV okolím Plzně" z kempu Ostende u Boleveckého rybníka, první víkend v červnu výstavu vozidel během srazu "Dvoutakti na kolejích" na různých místech ČR. V srpnu mohou návštěvníci vidět některé naše vozy  na tradiční retrojízdě Plzeňskem. V podzimních měsících se uskuteční setkání na Lipně a pražská trabantiáda. Přelom roku patří tradičně  setkání členů a příznivců Evropského IFA klubu. Zajímavou podívanou nabídne i jízda pravidelnosti do vrchu v obci Úterý a budeme zapojeni i do projektu Noc muzeí či Industry open.

Z mezinárodních akcí v SRN je to v červnu Evropský trabant sraz ve Zwickau, či srpnové setkání vozů wartburg a melkus v Eisenachu.